BDZrailway написа:Недей така,че някой е давал зор за снимки..
Това го казах в преносен смисъл, а и по принцип когато се пита за трасе, в повечето случаи се качват снимки - аз качих и отговор не получих......не очаквам разни хваленици, а просто мнение по въпроса
BDZrailway написа:Форумът се обезлюди внезапно според мен,може би се поизгуби интереса на някой от уважаемите съфорумници.
И скоро,ако нещо не се предприеми и ние само да си пишем и губим времето буквално ще бъде жалко,защото аз харесвах и още харесвам форума макар и дрязгите,които съм имал със администратора,това може би се е дължало на импулсва и внезапно желание за незабавни отговори на въпроси още със започването на края на този сайт и форум,защото всеки чезне...един по един ....
Това за съжаление е точно така, преди имаше някакъв живот - коментираше се повече, качваха се повече работи, е , верно имаше от време на време спорове, но въпреки всичко беше интересно........честно казано всички загубихме интереса, който беше преди, сега сме си 2-3ма човека дето пишеме и нови регистрирани, които всички питат едни и същи работи, но това е друга тема.
BDZrailway написа:Ам да попитам ти какъв е планът ти за промяна на трасето?
Ми плановете ми бяха да се преработи, така че да стане по-реалистично......да се добави растителност, други обекти, да се сменят някои от цветовете и т.н. И най-вече, да го направя със сигнализацията z7, която е най-близо до нашата и е най-добре направена, от всички останали сигнализации в играта. Другото е да направя всички сегашни намаления и постоянни скорости, като например и 15км/ч на някои прелези................също и знаците за контактна мрежа............единственото, което ми се искаше но няма как да направя е наклон на линията, но тогава трябва да се направи цялото трасе наново..............Всичкото това е почти готово, но имам други ядове с ЦГ СФ и участъка Мездра-Враца.
Другата работа е, че вече нямам много желание и време, не че съм спрял да се занимавам с играта, но вече не и толкова, колкото преди..........а през учебната година време за правене на трасета и други работи, почти няма.