ТРАСЕ:ПЛОВДИВ-АСЕНОВГРАД

Актуална информация за разработки - 3D проекти, Reskin-ове и Трасета който са в разработка. Моля само този който прави добавка, той да пуска нова тема. Темите които са без актуализация повече от 3 месеца, ще се преместват в "В ПРОГРЕС (Архив)" и ще бъдат връщани тук, след като се извести някакъв прогрес по тях.

Модератор: OBB_Rh_2016

Re: ТРАСЕ:ПЛОВДИВ-АСЕНОВГРАД

Мнениеот DavitAngelov » 13 Ное 2014, 22:19

Какво стана с трасето .
Последна промяна DavitAngelov на 14 Ное 2014, 22:31, променена общо 1 път
Trainz Bulgaria
Аватар
DavitAngelov

Мнениеот ivan4 » 14 Ное 2014, 22:07

DavitAngelov написа:Какво стана с трасето има ли развитие.
Управи ли забележки те на хората
иначе БРАВО :идеално
успех в начинанието ;)

Ама сериозно, вие не сте ли учили български език? :удар :ядосан
Аватар
ivan4
Глобален модератор

Мнениеот stman123 » 15 Ное 2014, 10:49

ivan4 написа:
DavitAngelov написа:Какво стана с трасето има ли развитие.
Управи ли забележки те на хората
иначе БРАВО :идеално
успех в начинанието ;)

Ама сериозно, вие не сте ли учили български език? :удар :ядосан

С право се чудиш.Някои коментари са написани като на Шльокавица.Според мен, трябва да има "Правописен модератор". :) ;) :велик Траинз :идеално :хоро :тутуу :зъбльо
Куче канибал се нарича Канибало
Аватар
stman123

Мнениеот ivan4 » 17 Ное 2014, 23:35

stman123 написа:С право се чудиш.Някои коментари са написани като на Шльокавица.Според мен, трябва да има "Правописен модератор". :) ;) :велик Траинз :идеално :хоро :тутуу :зъбльо

Точно така, да се пише грамотно, не означава само да се пише на кирилица. Колкото до „Правописен модератор“, добре ще е да има такъв човек, който да следи. ;)
Аватар
ivan4
Глобален модератор

Мнениеот nikito » 18 Ное 2014, 08:35

Съгласен съм, идеята за правописен модератор е доста добра.Аз попринцип съм навит, защото съм запознат с правописните, граматичните и пунктуационните норми, а и доста често влизам в сайта и преглеждам новите теми и мнения.При всички случаи ще е от полза за сайта.Нека и г-н Администратора да каже какво мисли по въпроса. ;) :наздраве
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Мнениеот rumensoft » 18 Ное 2014, 10:31

nikito написа:Съгласен съм, идеята за правописен модератор е доста добра.Аз попринцип съм навит, защото съм запознат с правописните, граматичните и пунктуационните норми, а и доста често влизам в сайта и преглеждам новите теми и мнения.При всички случаи ще е от полза за сайта.Нека и г-н Администратора да каже какво мисли по въпроса. ;) :наздраве

хахах, е ако ти си навит и си запознат, защо не слагаш интервал след точката? Също така "попринцип " се пише отделно ;)

П.С. г-н Администратора не за първи път оправя грешките, но имаше 2-3ма които ме заляха с оплаквания, к'ъв съм, че да ги поправям. Тука не било училище.
Аватар
rumensoft
Site Admin

Мнениеот nikito » 18 Ное 2014, 10:49

Ехх с този интервал, аз тъкмо се научих да слагам след запетайката, и на точката ще `и дойде времето. :D Добре де, не съм кой знае какво, но има брутални мнения, които би трябвало да бъдат редактирани-за това най-вече става въпрос, не че не ги редактираш повечето. :)
rumensoft написа:П.С. г-н Администратора не за първи път оправя грешките, но имаше 2-3ма които ме заляха с оплаквания, к'ъв съм, че да ги поправям. Тука не било училище.

Съгласен съм. Да, то не е училище, но все пак си има някакви граници и правила, които трябва да се спазват, а пък доста често научаването на правописни правила, точно от поправките, е факт. :кимане :наздраве
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Мнениеот Markov » 18 Ное 2014, 12:50

Ако става на въпрос и най-грамотните хора във форума допускат грешки. Къде от бързане, къде от други фактори, но ако трябва да се редактира всичко дословно, за да бъде изрядно, ще падне едно редактиране, което не сте си и представяли досега... Въпроса е като цяло да има пригледност на мненията, за някои от които наистина ще бъде нужен специалист, който да определи какво точно се е искало да се каже в определенят пост. Един от народите, които изпитват сериозни затруднения с българския език, са българите.
Изображение 2ТЭ Луганських медведь ! :балон
Аватар
Markov

Мнениеот nikito » 18 Ное 2014, 19:19

Напълно съм съгласен.То грамотността не се проявява, кой знае колко, при писане на клавиатурата.Всеки прави грешки, малко или много, при писане на компютър. ;)
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Мнениеот fen na bdz plovdiv » 28 Ное 2014, 20:48

ПЛОВДИВ-АСЕНОВГРАД 1:1
Прогрес:
   23%
КРУМОВО
Прогрес:
   95%
Гарата