ТРАСЕ: София-Банкя

Актуална информация за разработки - 3D проекти, Reskin-ове и Трасета който са в разработка. Моля само този който прави добавка, той да пуска нова тема. Темите които са без актуализация повече от 3 месеца, ще се преместват в "В ПРОГРЕС (Архив)" и ще бъдат връщани тук, след като се извести някакъв прогрес по тях.

Модератор: OBB_Rh_2016

Re: ТРАСЕ: София-Банкя

Мнениеот sarandi » 15 Мар 2015, 15:51

Добре си направил къщите, за което браво! ;) :)
Аватар
sarandi

Мнениеот nikito » 15 Мар 2015, 16:43

Благодарско на всички ! Това с клипчето е добра идея, но имам доста работа докато го опра до Волуяк, но и това ще стане. :) ;)
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Мнениеот DavitAngelov » 14 Май 2015, 14:38

Ники бачкаш ли по трасето защото от два месеца няма развитие.Ако има новости качи малко снимки да видим ;) :)
:хоро
Trainz Bulgaria
Аватар
DavitAngelov

Мнениеот nikito » 15 Май 2015, 11:41

За съжаление, от последната публикация преди 2 месеца, не съм го отварял повече. Нямам желание, напоследък, няма и обекти. А това е едно от най-убиващите желанието неща- да снимаш, да знаеш какво ти трябва и в играта да няма нищо, дори и наподобяващо. Може лятото да се поразвият нещата, но нищо не обащавам ;)
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Мнениеот cronos » 15 Май 2015, 12:06

Ами като ходиш да снимаш защо не снимаш и обектите?Няма кой да ходи да ги снима вместо теб.Пък после като има снимки все ще се намери кой да понаправи това-онова.Не знам как си представяш да правиш реално трасе, пък да разчиташ само на това, което има в играта и на случайно изпаднали неща от разни знайни и незнайни сайтове.И мен ме бърка много този проблем, страшно ми забавя работата, но не се отказвам - ходя, снимам, правя......Бавно става, но нещата някак се получават.
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Мнениеот nikito » 15 Май 2015, 16:27

Знаеш какъв ми е скапан апарата................не става ,пробвал съм. Снимал съм разни постове, гари, други сгради, но нищо не става...........даже снимах оградата покрай 1вия коловоз на ЦГ, но и от нея нищо не става. :зъбльо Снимките излиат криви, светли и размазани. Все пак това е апарат на 10тина години. Става колкото да снимаш нещо да видиш къде му е мястото, но дотам
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Мнениеот sarandi » 16 Май 2015, 17:39

nikito написа:Знаеш какъв ми е скапан апарата................не става ,пробвал съм. Снимал съм разни постове, гари, други сгради, но нищо не става...........даже снимах оградата покрай 1вия коловоз на ЦГ, но и от нея нищо не става. :зъбльо Снимките излиат криви, светли и размазани. Все пак това е апарат на 10тина години. Става колкото да снимаш нещо да видиш къде му е мястото, но дотам

С моя ще снимаш тогава. Казал съм ти, това лято ще ходим да снимаме. Нека мине училището само! :)
Аватар
sarandi

Мнениеот nikito » 17 Май 2015, 08:19

Така е, дано да пускат и чат-пат чамуги, та да може да се снима. :зъбльо
Trainz Bulgaria Team
Аватар
nikito

Мнениеот sarandi » 17 Май 2015, 09:41

nikito написа:Така е, дано да пускат и чат-пат чамуги, та да може да се снима. :зъбльо

Ще се пускат. :)
Аватар
sarandi

Мнениеот DavitAngelov » 17 Май 2015, 15:36

nikito написа:Така е, дано да пускат и чат-пат чамуги, та да може да се снима. :зъбльо

Мачо приди беше 33та серия Мездренския боклук :D. Сега като я спряха тя пътуваше във този участък.Ако пуснат следобет чамуга от Мездра към София на пътника сутринта е пътника за Банкя . Може да снимаш накои сименс :зъбльо ;)
Последна промяна DavitAngelov на 17 Май 2015, 15:50, променена общо 1 път
Trainz Bulgaria
Аватар
DavitAngelov

ПредишнаСледваща

Назад към В ПРОГРЕС (Актуално)