ТРАСЕ: Димитровград–Подкова

Актуална информация за разработки - 3D проекти, Reskin-ове и Трасета който са в разработка. Моля само този който прави добавка, той да пуска нова тема. Темите които са без актуализация повече от 3 месеца, ще се преместват в "В ПРОГРЕС (Архив)" и ще бъдат връщани тук, след като се извести някакъв прогрес по тях.

Модератор: OBB_Rh_2016

ТРАСЕ: Димитровград–Подкова

Мнениеот aldiego12 » 15 Апр 2013, 14:51

Здравейте почнах едно трасе от ПОДКОВА до Димитровград. вече свърших с гарите сега вече трябва да оправя релефа гарите и т.н Трасето според мене е реално и времето съвпада с оригиналното разписание от Момчилград до Мост тоест Момчилград (17:00) Кърджали (17:19-17:25) Мост (18:13)
От гара Мост до Димитровград е по съкратено тоест времето е по малко. от гара Димитровград направих отклонения към Свиленград Димитровград Север и Пловдив. Мисля поне до Симеоновград (Свиленград) Михайлово (Стара Загора) и Първомай (Пловдив) да ги направя не искам да натрупвам трасето много да не стане после някакъв екшън. Ето няколко снимки....
Прикачени файлове
Screen_025.jpg
гара МОСТ
Screen_020.jpg
Средна АРДА
Screen_017.jpg
спирка Момина Скала
Screen_013.jpg
Бентонит към гара Кърджали
Screen_012.jpg
Бентонит Кърджали
Screen_011.jpg
гара Кърджали изход към Перперек
Screen_009.jpg
гара Кърджали
Screen_004.jpg
спирка Джебел. (направих го като гара защото от тука ще изкарвам товари )
Screen_003.jpg
Гара Момчилград. Изход към Подкова.
Screen_002.jpg
Гара Момчилград.
Аватар
aldiego12

Re: ТРАСЕ: Димитровград–Подкова

Мнениеот BGtrainzTeam » 17 Апр 2013, 20:06

:велик Траинз :велик Траинз
Като гледам какво става в моята държава , направо ми се припикава .
Протести всеки ден абе нема смисъл да те занимавам мен .
Хората немат пари искарвът ден за ден,послушайте ме хора не гласувайте и да ги за *б*м !!!
Аватар
BGtrainzTeam

Мнениеот aldiego12 » 20 Апр 2013, 20:05

Здравейте отново кат гледам темата е доста безинтересна никакви коментари няма както и да е реших да пусна още снимки да видите какво е , що е това трасе. Снимките са следните Книжовник Малево Хасково и Димитровград ....
Прикачени файлове
Screen_045.jpg
гара Димитровград ( изходни стрелки)
Screen_044.jpg
гара Димитровград ( в ремонт)
Screen_041.jpg
към гара Димитровград
Screen_039.jpg
входни Стрелки към Димитровград
Screen_035.jpg
гара Хасково вход към гарата
Screen_034.jpg
гара Хасково
Screen_033.jpg
спирка Малево. (предложението ми е Малево да го направя също гара и да направя някаква фабрика до него.)
Screen_032.jpg
вход към гара Книжовник
Screen_031.jpg
гара Книжовник
Screen_028.jpg
спирка Маслиново
Аватар
aldiego12

Мнениеот aldiego12 » 20 Апр 2013, 20:09

още още снимки извинете че отделно яиша обаче повече от 10 снимки не мога да кача на веднъж и затова отделно ги сложих :) :)
Прикачени файлове
Screen_049.jpg
изход към Димитровград-Север и Ябълково
Screen_046.jpg
Димитровград
Аватар
aldiego12

Мнениеот cronos » 20 Апр 2013, 20:25

aldiego12 написа:Здравейте отново кат гледам темата е доста безинтересна....

Не е безинтересна, просто много малко хора знаят, че има такава линия, а още по-малко пък са пътували по нея, така че липсата на коментари е нормална.Ти си работи по трасето и не се притеснявай за това, ако го направиш добре - ще се играе.Аз само не разбрах, реално 1:1 ли се опитваш да го направиш, или полуреално?Като гледам - май второто се получава.Не че е проблем, просто е добре да се знае предварително.
Чукча писатель, чукча не читатель..
Луд умора нема, само се поти..
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава." Ат. Буров
Аватар
cronos
Глобален модератор

Мнениеот aldiego12 » 20 Апр 2013, 20:31

Трасето гледам да го направя реално или пък да кажем вдъхновено от реалността поне аз се старая да го направя така сега ще почвам да го докарам до Михайлово. само че не знам кога ще го кача на сайта и как ще го искарам трасето от играта. Ще видим само да го свърша :) :) :)
Аватар
aldiego12

Мнениеот vall_sab » 21 Апр 2013, 07:08

Мисля, че, каквото и да излезе от трасето - дали ще е 1:1 или приблизително, щом е направено по правилата и работи добре, ще е от полза.Още повече, че това е начин да се трупа опит за следващи разработки.Работата изглежда обещаващо.За мен ще бъде удоволствие да се запозная с тази част от 4-та линия.Освен това трасето в бъдеще може да се надгражда, когато се направят реални модели на редица стационарни обекти .Дотогава е достатъчно да се ползват сродни такива , които ги има в нашия и други сайтове.Желая успех.
:велик Траинз :идеално
Аватар
vall_sab
Глобален модератор

Мнениеот nkji » 07 Юни 2013, 15:46

Случайно да знаеш че в гара Димитровград е имало хиксова стрелка по време на ремонта и няма 5/6 коловоза а цери 3 и два челни.Те са 6 кол. 7 кол. 8 кол. и 9/10 коловоз. които са глухи. А що се отнася до изходните тях въобще ги няма. Другото което е ДГ-Север и ЯБ са обединени със стрелка №2. Виж във Българския локомотивен форум и не на последно място не забравяй Товарната гара в Димитровград.Иначе трасето няма да струва. :велик Траинз :кимане
Аватар
nkji

Мнениеот aldiego12 » 08 Юни 2013, 19:36

Щом няма да стува няма да го кача :) щом не искате няма проблеми дори и да се изтрива тема та няма да е проблем за мене ;) аз ще играя както си искам реално не реално няма значение аз да си правя кефа за мене стига ;)
Аватар
aldiego12

Мнениеот BGtrainzTeam » 08 Юни 2013, 20:41

нe го слушай aldiego12 щом не му харесва трасето да не пише и да не го тегли от сайта ако го качиш де иначе ще ми е много интересно да го пробвам не съм пътувал по тази линия и ще е интересно. Не го слушай чесно продължавай си трасето и това е хем да трупаш опит както аз се опитвам с моето и ако може да ми кажеш как се пишат стрелките дет ги слагаш в трасето си ?
Като гледам какво става в моята държава , направо ми се припикава .
Протести всеки ден абе нема смисъл да те занимавам мен .
Хората немат пари искарвът ден за ден,послушайте ме хора не гласувайте и да ги за *б*м !!!
Аватар
BGtrainzTeam

Следваща

Назад към В ПРОГРЕС (Актуално)