ТРАСЕ:ПЛОВДИВ-АСЕНОВГРАД

Актуална информация за разработки - 3D проекти, Reskin-ове и Трасета който са в разработка. Моля само този който прави добавка, той да пуска нова тема. Темите които са без актуализация повече от 3 месеца, ще се преместват в "В ПРОГРЕС (Архив)" и ще бъдат връщани тук, след като се извести някакъв прогрес по тях.

Модератор: OBB_Rh_2016

ТРАСЕ:ПЛОВДИВ-АСЕНОВГРАД

Мнениеот fen na bdz plovdiv » 24 Май 2014, 14:00

Трасето се състои общо 5 спирки и гари .В трасето жп линиите ще са електрифицирани както в реалноста .Ето ги кои са градовете и селата които ще са в трасето : ПЛОВДИВ,РВДЕПО Пловдив,Крумово,Маврудово,Асеновград.В участъка ПЛОВДИВ-Крумово са 2 жп линии , а от Крумово до Асеновград е 1 жп линия.Изграждането на трасето ще започне от село Крумово.Развитие на участък Крумово-ПЛОВДИВ (10%--20%) .ГАРА КРУМОВО
trainz 2014-05-24 14-56-39-09.jpg
ГАРА КРУМОВО
Самото селото
trainz 2014-05-24 14-56-59-40.jpg
Самото село
trainz 2014-05-24 14-57-58-46.jpg
trainz 2014-05-24 14-58-14-74.jpg
trainz 2014-05-24 14-58-27-78.jpg
Аватар
fen na bdz plovdiv

Re: ТРАСЕ:ПЛОВДИВ-АСЕНОВГРАД

Мнениеот Puke Rainbowss » 24 Май 2014, 17:40

Бих казал,че съм разочарован! Първо трасето реално ли ще е? И да не е,погледни линиите колко са криви,особенно онези кръстовища на 2-рата снимка. Съжалявам ако ще те обидя,но на мен лично не ми харесва как е.Особенно линиите пък,които използваш въобще. :незнам Ако искаш да е поне до 50-60% реалност едно,че трябва да знаеш поне нещо от самото трасе (да си ходил,да си пътувал на скоро),а като гледам това Крумово изобщо не е Крумово,ами някаква гаричка,която е качена в сайта специално за такива по-нереални трасета и ти си турил само надпис: Крумово,абе с една дума: ''Измил си си ръцете'' (Не знам дали ще ме разбереш точно какво имам в предвид). И викаш Прогрес - 10 - 20% ! Според мен това едва 2% стига от общия прогрес по цялото трасе. Много ми е странно щом Крумово изглежда така,само мога да си представям какво ще е Ремонтното депо или пък Централна гара Пловдив :D Не знам не,че искам нещо да ти се подигравам (което в момента най-вероятно правя) ,но наистина едва ли ще се получи нещо особено! :тутуу ;) И само като видях на втората снимка каква глупост си написал, цитирам: ''Самото село''.Егати селото,то само от кръстовища ли се състои? :зъбльо Не знам просто,няма какво повече да кажа,но наистина не вярвам,че ще излезе нещо от това трасе.Ако почна да изреждам критиките към всяка снимка,не знам и до сутринта дали ще успея. :бомбе :???
Аватар
Puke Rainbowss

Мнениеот BDZrailway » 24 Май 2014, 18:25

Така мое мнение е,че за да се прави такова трасе,което нямаш видео от участъка,снимки и тем подобни материали най-малкото,което е можеш да ползваш Google earth,също да търсиш в гоогле снимки от участъка или поне от гарите за да добиеш реална представа.За релсите няма смисъл да се критикува какъв вид са,защото не всички имаме еднакъв вкус нали,но и на мен не ми допадат,но си държа езика зад зъбите както има една приказка,а относно за кривите релси да прав си!Колкото да приемното здание,това,че е от сайта няма лошо,много български изглеждат по подобен начин.Пример са двата Дъбника.Това,че сега не го прави добре сега,не значи,че след време няма,но опитите трябва да не се качват в сайта.По-добре първо да се консултираш с някого за да постигнеш резултат!
Аватар
BDZrailway

Мнениеот vall_sab » 24 Май 2014, 18:42

Всеки има право на мнение , но никак не ми харесва стила на гореказаното.Типично по нашенски да сринем труда на някого.Ясно е че трасето е в някаква начална фаза , много неща още не са направени и сложени, не може така категорично да се оплюва.Ако това е и първи опит, нека да се поработи и да се види резултата.Със изказвания от този род, скоро никой начинаещ няма да иска да влиза и да пише във форума.Нека бъдем по-толерантни.
А с публикуването на снимки и клипове, ние можем да се запознаваме какво се прави и да помагаме за изправяне на някои недостатъци.И дай боже, може пък да стане нещо хубаво което си заслужава.
:велик Траинз
Аватар
vall_sab
Глобален модератор

Мнениеот Puke Rainbowss » 24 Май 2014, 18:47

vall_sab написа:Всеки има право на мнение , но никак не ми харесва стила на гореказаното.Типично по нашенски да сринем труда на някого.Ясно е че трасето е в някаква начална фаза , много неща още не са направени и сложени, не може така категорично да се оплюва.Ако това е и първи опит, нека да се поработи и да се види резултата.Със изказвания от този род, скоро никой начинаещ няма да иска да влиза и да пише във форума.Нека бъдем по-толерантни.
А с публикуването на снимки и клипове, ние можем да се запознаваме какво се прави и да помагаме за изправяне на някои недостатъци.И дай боже, може пък да стане нещо хубаво което си заслужава.
:велик Траинз

Валери,аз не съм искал да го оплюя,а да му кажа ако може да по-оправи нещо.Вярно,че малко се подиграх,за което избързах. Fen na bdz Plovdiv - искрено се надявам да ми простиш за това,което казах по-горе. :успокояване :успокояване :успокояване :успокояване Ако ти е първи опит - ще сме на среща и ако можем ще ти помагаме.Аз лично също съм от Пловдив. ;) :) :) :) :) :)
Аватар
Puke Rainbowss

Мнениеот pumix » 24 Май 2014, 18:55

Puke Rainbowss написа:Бих казал,че съм разочарован! Първо трасето реално ли ще е? И да не е,погледни линиите колко са криви,особенно онези кръстовища на 2-рата снимка. Съжалявам ако ще те обидя,но на мен лично не ми харесва как е.Особенно линиите пък,които използваш въобще. :незнам Ако искаш да е поне до 50-60% реалност едно,че трябва да знаеш поне нещо от самото трасе (да си ходил,да си пътувал на скоро),а като гледам това Крумово изобщо не е Крумово,ами някаква гаричка,която е качена в сайта специално за такива по-нереални трасета и ти си турил само надпис: Крумово,абе с една дума: ''Измил си си ръцете'' (Не знам дали ще ме разбереш точно какво имам в предвид). И викаш Прогрес - 10 - 20% ! Според мен това едва 2% стига от общия прогрес по цялото трасе. Много ми е странно щом Крумово изглежда така,само мога да си представям какво ще е Ремонтното депо или пък Централна гара Пловдив :D Не знам не,че искам нещо да ти се подигравам (което в момента най-вероятно правя) ,но наистина едва ли ще се получи нещо особено! :тутуу ;) И само като видях на втората снимка каква глупост си написал, цитирам: ''Самото село''.Егати селото,то само от кръстовища ли се състои? :зъбльо Не знам просто,няма какво повече да кажа,но наистина не вярвам,че ще излезе нещо от това трасе.Ако почна да изреждам критиките към всяка снимка,не знам и до сутринта дали ще успея. :бомбе :???

Ти защо не направиш по-хубаво трасе?Или е по лесно само да плямпаш това и онова.А че някой се опитва да направи нещо не е важно.Да си кажем критиките и претенциите пък другото каквото стане. :спамт
Аватар
pumix

Мнениеот Puke Rainbowss » 24 Май 2014, 18:56

pumix написа:
Puke Rainbowss написа:Бих казал,че съм разочарован! Първо трасето реално ли ще е? И да не е,погледни линиите колко са криви,особенно онези кръстовища на 2-рата снимка. Съжалявам ако ще те обидя,но на мен лично не ми харесва как е.Особенно линиите пък,които използваш въобще. :незнам Ако искаш да е поне до 50-60% реалност едно,че трябва да знаеш поне нещо от самото трасе (да си ходил,да си пътувал на скоро),а като гледам това Крумово изобщо не е Крумово,ами някаква гаричка,която е качена в сайта специално за такива по-нереални трасета и ти си турил само надпис: Крумово,абе с една дума: ''Измил си си ръцете'' (Не знам дали ще ме разбереш точно какво имам в предвид). И викаш Прогрес - 10 - 20% ! Според мен това едва 2% стига от общия прогрес по цялото трасе. Много ми е странно щом Крумово изглежда така,само мога да си представям какво ще е Ремонтното депо или пък Централна гара Пловдив :D Не знам не,че искам нещо да ти се подигравам (което в момента най-вероятно правя) ,но наистина едва ли ще се получи нещо особено! :тутуу ;) И само като видях на втората снимка каква глупост си написал, цитирам: ''Самото село''.Егати селото,то само от кръстовища ли се състои? :зъбльо Не знам просто,няма какво повече да кажа,но наистина не вярвам,че ще излезе нещо от това трасе.Ако почна да изреждам критиките към всяка снимка,не знам и до сутринта дали ще успея. :бомбе :???

Ти защо не направиш по-хубаво трасе?Или е по лесно само да плямпаш това и онова.А че някой се опитва да направи нещо не е важно.Да си кажем критиките и претенциите пък другото каквото стане. :спамт

Извиних се. ;) :удар :спамт :успокояване :успокояване :успокояване Прибързах с казаното...
Аватар
Puke Rainbowss

Мнениеот ivan4 » 24 Май 2014, 19:18

Като цяло идеята е добра, особено ако е за първо трасе. Кратко е, но пък е по-трудно. Смятам, че трябва да се поработи върху морала на някои от съфорумниците, но начинаещите хора, пък, трябва да приемаме повече съвети.Затова и подкрепям г-н Събев. Ако все още някой не Ви е отказал, аз също съм от Пловдив и ще се опитам да помогна с каквото мога. За контакти (напр. скайп) може да ми изпратите лично съобщение (ЛС). Колкото до снимките-рядко има улици и шосета покрай тази линия, а до там пътуват само ЕМВ Simens-Desiro, така че трудно се набавя информация за състоянието на трасето. Но отново казвам - ако желаете помощ, пишете ЛС.
Аватар
ivan4
Глобален модератор

Мнениеот fen na bdz plovdiv » 25 Май 2014, 10:38

Това че сега трасето няма обекти това не значи че няма да има .А относно гарите аз търсих снимки и съм ги предлагал за reskin но те не стават .За съжаление в сайта има пловдивската гара .Но ще кажа че 100% ще съвпадат семафорите,електрификацията,депа и халета в Пловдив.Аз за полесно първо реших да сложа жп линиите след това електрификацията и най-накрая обектите .Ако има някой от Пловдив да помага само със снимки.Защото ще ми трябват снимки на жп линиите от РВДЕПО Пловдив и от НКЖИ ГАРА ПЛОВДИВ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА. :)
Аватар
fen na bdz plovdiv

Мнениеот aldiego12 » 25 Май 2014, 19:32

Аз първо искам да питам друго. Това относно правенето на трасе за първи път ли правиш ? Ако е отговор да значи добре си тръгнал но обаче си още в началото. Ето и аз съм направил опит да правя трасе и гара Крумово което аз съм направил. И аз съм забравил прелеза но ще го оправя. Колегите които са направили коментари са много прави трябва да оправиш още много неща остави тези кръстовища това оново пътища за коли те и после могат да се правят при изграждането ти първо си направи гарите спирките разстояния коловозни развития сигнали гари. Дървета това онова кръстовища тези са най лесните рови по интернет за гарите Пловдив Крумово и Асеновград сигурен съм че ще намериш материали
Прикачени файлове
Screen_109.jpg
Screen_108.jpg
Screen_107.jpg
Screen_106.jpg
Аватар
aldiego12

Следваща

Назад към В ПРОГРЕС (Актуално)