Бих казал,че съм разочарован! Първо трасето реално ли ще е? И да не е,погледни линиите колко са криви,особенно онези кръстовища на 2-рата снимка. Съжалявам ако ще те обидя,но на мен лично не ми харесва как е.Особенно линиите пък,които използваш въобще.
Ако искаш да е поне до 50-60% реалност едно,че трябва да знаеш поне нещо от самото трасе (да си ходил,да си пътувал на скоро),а като гледам това Крумово изобщо не е Крумово,ами някаква гаричка,която е качена в сайта специално за такива по-нереални трасета и ти си турил само надпис: Крумово,абе с една дума: ''Измил си си ръцете'' (Не знам дали ще ме разбереш точно какво имам в предвид). И викаш Прогрес - 10 - 20% ! Според мен това едва 2% стига от общия прогрес по цялото трасе. Много ми е странно щом Крумово изглежда така,само мога да си представям какво ще е Ремонтното депо или пък Централна гара Пловдив
Не знам не,че искам нещо да ти се подигравам (което в момента най-вероятно правя) ,но наистина едва ли ще се получи нещо особено!
И само като видях на втората снимка каква глупост си написал, цитирам: ''Самото село''.Егати селото,то само от кръстовища ли се състои?
Не знам просто,няма какво повече да кажа,но наистина не вярвам,че ще излезе нещо от това трасе.Ако почна да изреждам критиките към всяка снимка,не знам и до сутринта дали ще успея.