Здравейте, имам следния проблем (а може би не само аз): когато прикачвам снимки към коментара си не мога да сложа повече от десет, а гледам, че в някои мнения има много повече. Моля да ми кажете как става това. Благодаря!
Какво да направя,ако ми излезе нещо подобно,защото,трябва да слагам снимки за едни трамваи,подрязвам ги колкото мога,но не мога повече,защото искам да се види целия трамвай.
Ще ми кажете ли в кой сайт да си сложа снимките,за да мога след това да ги изпратя в trainz.bg,защото ми пише,че максималната големина на файловете е достигната.
От три дни ми го пише това,което споменах,след като публикувах 10 снимки.След това се опитах,да направя нова публикация с другите снимки и така ми се появи проблема, моля ви се,за да решим проблема със снимките.
Моля, пишете по 1 мнение, а не 4 подред! Ако пропуснете нещо, има опция „Редактирай“.
По принцип снимки над определен размер не могат да бъдат качвани. Не е нужно да се изрязват, а просто да се намали резолюцията им. Това става с почти всички графични програми. Колкото до сайтове за споделяне на снимки - има изобилие от тях. Потърсете в гугъл.