''Абдикирал'' администратор

При проблеми със сайта (теглене, визуализиране, регистрация и т.н.)

''Абдикирал'' администратор

Мнениеот BDZrailway » 12 Юни 2014, 14:48

Здравейте,обръщам се най-вече към г-н Администратора,ако нямате възможност да се справяте сам може да си назначите заместващи администратори,които да Ви помагат,когато Вие нямате възможност,но не можете когато има готови модели,те да се бавят,затова,че Вие нямате време или да излизате с оправдания.

П.С Темата я озаглавих така,защото на мен ми прилича,че на г-н rumensoft не му се занимава със сайта.Направо сте го ударили на уволнение г-н Администратор.

:пура
Аватар
BDZrailway

Re: ''Абдикирал'' администратор

Мнениеот rumensoft » 12 Юни 2014, 16:03

Аргументирай се??! Кое не съм направил за сайта??!?!!? и кое бавя?

Ако говориш за локомотива на марто - 46, да чака, защото звуците не са добри, и съм се разбрал с него!!!
За OBB локомотивите, също съм се разбрал. Не ми се бъркай като не знаеш за какво става на въпрос!

Нали си имаш сайт за Трейнз, развивай си го, какво мрънкаш тук!
Който иска да се занимава да му го прехвърлям сайта, да си го поддържа, да си го плаща да се грижи да угажда на всички и да не ме занимавате, защото ми писна от такива като тебе да мрънкат!

Не съм на като тебе свободен! Като стигнеш моите години, тогава ела ми дръж сметка!!!
Аватар
rumensoft
Site Admin

Мнениеот player » 12 Юни 2014, 16:32

rumensoft написа:Аргументирай се??! Кое не съм направил за сайта??!?!!? и кое бавя?

Ако говориш за локомотива на марто - 46, да чака, защото звуците не са добри, и съм се разбрал с него!!!
За OBB локомотивите, също съм се разбрал. Не ми се бъркай като не знаеш за какво става на въпрос!

Който иска да се занимава да му го прехвърлям сайта, да си го поддържа, да си го плаща да се грижи да угажда на всички и да не ме занимавате, защото ми писна от такива като тебе да мрънкат!

Не съм на като тебе свободен! Като стигнеш моите години, тогава ела ми дръж сметка!!!

Еее по спокойно,не се карайте за дреболии.Момчето най-вероятно е изразило мнение,че добавките,които се правят се бавят при качването.Не го нападай толкова много.Всеки има своите недостатъци.За едно го подкрепям,че много се бавят добавките,които са готови.Самия автор на 46-ците написа,че са готови и са изпратени на теб,за да бъдат качени,но така и не бяха качени,а от последния му пост минаха две седмици.Ние не знаем какви са причините затова да не са качени.Не смятам,че виновни са тези,които чакат добавките.В един друг пост,ако не се бъркам vall_Sab беше писал,че при такива ситуации като тази със звука,може да се качат с този,а при по-добър да бъде качена втора версия.Всеки има задължения и играта не е работа,а забавление,за да очакваме нещата да се случват бързо.Подкрепям го и за това,че при не възможност с пробите и качването на добавки може да разчиташ на някого от сайта като cronos,marto или vall_sab,хора,които са допринесли много за този сайт.Не смятам,че това е начина "да ви го прехвърля и се оправяйте".Малко сме хората,които се интересуваме от жп транспорт,моделизъм и симулатора,за да се нападаме един друг.Всеки има право на мнение,но не смятам,че това е начина да се отнасяме един към друг с обиди и нападки.Нов съм и не желая да се меся в отношенията,които сте си изградили през годините.Не познавам никого от сайта,но от това,което сте постигнали съдя,че сте задружен екип,постигнал много,за което мога да ви поздравя.И да ви пожелая да продължите да работите,така както досега,защото има една поговорка "Сговорна дружина,планина повдига",а от това,което сте направили сте показали,че можете много повече.Хубав ден ! :) :велик Траинз
Аватар
player

Мнениеот rumensoft » 12 Юни 2014, 17:11

Дамм, знам че си нов и не си запознат с него, какви скандали все завихря. Вместо да ми пише лично той ме изтри от скайп, защото съм го бил съветвал за това как да прави вагоните.

Но щом е така, аз ще спря да се занимавам като сте недеволни, който иска да ми пише лично съобщение да му дам правата за админ панела и да движи нещата в сайта.

П.с. Тази тема ми е обидна , защото подигравателно го е написал това мнение.

Както каза малчугана... Абдикирам..

Поздрави
Аватар
rumensoft
Site Admin

Мнениеот rumensoft » 12 Юни 2014, 20:08

Създадох раздел тук:
viewforum.php?f=72

Качвайте си добавките и не чакайте "администратора" за да ги одобри.
Споделяйте на воля, мажете, цапайте ... правете каквото искате, без ограничение.

В сайта се спира временно качването. (освен трасета)
Аватар
rumensoft
Site Admin

Мнениеот BDZrailway » 12 Юни 2014, 20:21

Тъкмо щях да поствам и всичко се изтри............ужас няма да пиша наново ще кажа,не си прав да правиш тези работи .И със това твое,че някой да ти пишел да му даваш сайта от това ти доказваш,че не го искаш..
Последна промяна BDZrailway на 01 Дек 2014, 21:47, променена общо 1 път
Аватар
BDZrailway

Мнениеот OBB_Rh_2016 » 12 Юни 2014, 21:12

:удар Вие друга работа нямате ли си ? Какви са тези неща ? Искате единственият свестен сайт / екип / потребители и какво ли не да отиде в небитието защото някои е недоволен ли ? Сядайте си на дупетата и не се заяждайте ... Администратора на този сайт, както и целия екип си имат безброй други задължения и неща за които да мислят! Този сайт е направен за забавление, за разпускане ... И именно така ние разпускаме, като се занимаваме с тази игра и тези модели и забележете .. ние го правим за КЕФ! Първото нещо което е вие получавате всички тези модели с един клик на мишката и започвате да се радвате, а замисляли ли сте се колко време сме отделили за да стигнат до вас и да ви зарадваме!? Да много е! За това сядайте си на дупетата и се радвайте, че няма бутонче PayPal под моделите, за да държите сметка кога, кое и как ще стане :) Обръщам се към Румен, остави нещата така както си бяха до сега, на които не му харесва да се спасява :) Когато има време и съответните неща за да стане нещо , то ще стане. Колкото до много от моделите които са в прогрес и е казано, че са готови... Това нещо става по следния начин. Първоначално модела се прави от един човек, след това се изпраща тук... и модела започва да се тества ( от всяко едно естество ) и знаете ли защо, за да може този модел да върви по най-добрия начин при вас! И всичкото това нещо отнема време, което ние може и да нямаме в момента, защото мислим и за живота си а не само за играта ви! За 46-та има проблеми със звука и ще се чака до тогава до когато нещата се изпипат така, че според нас да са добре, за да може ВИЕ да се изкефите на макс както се казва когато играете с нея в играта. За 43-44-45 и т.н те също имат неща за подобряване. И така спрете да се правите на шефове. Ние правим така. Мислим първо за важните неща от живота и оправяме първо тях, а с това което правим тук разпускаме и радваме вас. :тутуу :велик Траинз
Изображение
Аватар
OBB_Rh_2016
Занимаващ се с Reskin

Мнениеот ivan4 » 12 Юни 2014, 21:18

Специално в този случай никой не е прав! Не смятам, че темата трябва да се приема на сериозно. Наистина, BDZrailway доста прекали, но за да се избегне случай като този можеше просто да се публикуват причините за забавянето на добавките малко по-рано. За правенето на добавки, наистина не е уместно да са правят бъгави и неточни и за това категорично подкрепям г-н Ангелов. Екипът е достатъчно добър и това е доказано, така че няма нужда от такива безсмислени спорове. Надявам се темата да бъде изтрита и всичко да си продължи както си беше!
:велик Траинз
Аватар
ivan4
Глобален модератор

Мнениеот BDZrailway » 13 Юни 2014, 06:06

rumensoft написа:Аргументирай се??! Кое не съм направил за сайта??!?!!? и кое бавя?

Ти ме аргументира!И като имам сайт какво?И аз и ти знаем,че няма да стане нищо!Аз не мрънкам,а изразявам мнение това,че ти така го приемаш грам не е мой проблем!С това някой да взима сайта ти доказваш,че ни те занимава...Аз не съм свободен,но намирам време да вляза и да видя каквото ме интересува..Ама кой казал,че ти държа сметка...това е тъпо да говориш така...!

А и не знаех,че нямам право на мнение е на глас!Ще го имам в предвид!!!

Ами ще завихрям като си стоя зад мнението ще завихрям скандали..Бил съм те изтрил ами нали не си свободен кога да ти пиша,а!?И когато не ти хареса,че почвам да споря и,че не ти хареса мой отговор ти казваш чао имам работа пък излизаш от линия ........Еми аз как да го приема???Естествено,че като не желаеш да си пишем ще те освободя от присъствието си...
Аватар
BDZrailway

Мнениеот nikishenceto » 13 Юни 2014, 18:40

Румба,не слушай никой,и не се впрягай... Грижи се за единствения български сайт за трейнз,и продължавай да го поддържаш както до сега :велик Траинз ;)
Аватар
nikishenceto

Следваща

Назад към Проблеми / Problems