rumensoft написа:Аргументирай се??! Кое не съм направил за сайта??!?!!? и кое бавя?
Ако говориш за локомотива на марто - 46, да чака, защото звуците не са добри, и съм се разбрал с него!!!
За OBB локомотивите, също съм се разбрал. Не ми се бъркай като не знаеш за какво става на въпрос!
Нали си имаш сайт за Трейнз, развивай си го, какво мрънкаш тук!
Който иска да се занимава да му го прехвърлям сайта, да си го поддържа, да си го плаща да се грижи да угажда на всички и да не ме занимавате, защото ми писна от такива като тебе да мрънкат!
Не съм на като тебе свободен! Като стигнеш моите години, тогава ела ми дръж сметка!!!
Еее по спокойно,не се карайте за дреболии.Момчето най-вероятно е изразило мнение,че добавките,които се правят се бавят при качването.Не го нападай толкова много.Всеки има своите недостатъци.За едно го подкрепям,че много се бавят добавките,които са готови.Самия автор на 46-ците написа,че са готови и са изпратени на теб,за да бъдат качени,но така и не бяха качени,а от последния му пост минаха две седмици.Ние не знаем какви са причините затова да не са качени.Не смятам,че виновни са тези,които чакат добавките.В един друг пост,ако не се бъркам vall_Sab беше писал,че при такива ситуации като тази със звука,може да се качат с този,а при по-добър да бъде качена втора версия.Всеки има задължения и играта не е работа,а забавление,за да очакваме нещата да се случват бързо.Подкрепям го и за това,че при не възможност с пробите и качването на добавки може да разчиташ на някого от сайта като cronos,marto или vall_sab,хора,които са допринесли много за този сайт.Не смятам,че това е начина "да ви го прехвърля и се оправяйте".Малко сме хората,които се интересуваме от жп транспорт,моделизъм и симулатора,за да се нападаме един друг.Всеки има право на мнение,но не смятам,че това е начина да се отнасяме един към друг с обиди и нападки.Нов съм и не желая да се меся в отношенията,които сте си изградили през годините.Не познавам никого от сайта,но от това,което сте постигнали съдя,че сте задружен екип,постигнал много,за което мога да ви поздравя.И да ви пожелая да продължите да работите,така както досега,защото има една поговорка "Сговорна дружина,планина повдига",а от това,което сте направили сте показали,че можете много повече.Хубав ден !